Over

Creative Circle

“You can only make a first impression once”

Creative Circle is een innovatief reclame en marketing bedrijf waar u terecht kunt voor o.a. webdesign, drukwerk, ontwerp van uw huisstijl, radiocommercials, bedrijfsfilms en e-fulfilments.  Onze relaties zijn voornamelijk ZPP’ers en grote organisaties maar uiteraard staan wij klaar voor ieder bedrijf of consument die op zoek is naar één van onze diensten.

 

Wij merken dat er vanuit het bedrijfsleven steeds meer behoefte is aan persoonlijk contact en advies op maat. Hiervoor bent u bij Creative Circle op de juiste plek. Onze specialisten staan u graag te woord voor een gedegen marketing advies. Zo is er in ieder vakgebied het juiste antwoord op uw vraag.  Of u nu een wordpress website wilt laten bouwen, uw visitekaartje wilt laten ontwerpen of een radiocommercial wilt laten produceren, onze medewerkers staan voor u klaar.

 

Een kenmerk van Creative Circle is dat wij een 100% tevredenheidsgarantie bieden. Wij stoppen niet eerder voordat U tevreden bent.

 

Wij vinden het belangrijk dat u zich kunt focussen op uw core business en niet wordt belast met zaken die u beter kunt uitbesteden. Creative Circle neemt u veel werk uit handen doordat u één aanspreekpunt heeft voor verschillende doeleinden.

 

Wij zijn een modern bedrijf en communiceren op verschillende wijze. U kunt bijvoorbeeld een gratis brainstorm afspraak maken (30 minuten) en langskomen op kantoor of contact onderhouden via mail of telefoon. Indien gewenst kan er ook een chatafspraak worden gepland. Door deze flexibele communicatie bent u vrij om te communiceren op de manier hoe u dit graag wilt en waar u zich prettig bij voelt.

 

Naast onze multimedia diensten zijn wij gespecialiseerd in E-fulfilment. We hebben gemerkt dat er de afgelopen jaren veel webshops zijn bijgekomen met jonge ondernemers. Deze shops verkopen bijvoorbeeld kleding, sieraden of sportartikelen.

 

Veel van deze online webshops worden gerund door zelfstandig ondernemers zonder personeel en werken vanuit huis. In het begin is dit leuk en uitdagend, maar zodra de shop veel bezoekers en orders krijgt is het lastig om vanuit huis te blijven doen. Creative Circle heeft voor deze doelgroep een verzendservice ontwikkeld. Hiermee nemen wij de volledige verzending van uw webshop uit handen. Uiteraard verzenden wij altijd vanuit de naam van de klant waardoor de webshop klant vertrouwd kan kopen.

 

Creative Circle staat garant voor snelle service tegen eerlijke tarieven.  Bent u nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden en wat we voor u kunnen betekenen?

 

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak / offerte.