Bedrijfsvideo

Bedrijfsvideo maken

Je bedrijf draait goed, maar natuurlijk wil je jouw bedrijf continue onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep. Je bent daarvoor op zoek naar een manier om je bedrijf en jouw verhaal goed over te brengen. Een bedrijfsfilm laten maken is namelijk de perfecte mogelijkheid om potentiële klanten kennis te laten maken met jouw bedrijf. Voor een presentatie, op je website, of als promofilm tijdens een beurs of ander evenement.

Bedrijfsvideo

Een goede video laten maken

Bij Creative Circle ben je aan het juiste adres om jouw bedrijfsfilm of promofilm te laten maken. Onze specialisten hebben jarenlang ervaring op het gebied promofilms en weten als geen ander hoe belangrijk bedrijfsfilms zijn. Wij van Creative Circle maken immers al jarenlang bedrijfsfilms en weten wat er nodig is om een goede promotiefilm te produceren. Een video maken kan iedereen, echter een bedrijfsvideo maken met de juiste sfeer en een goed verhaal waardoor jouw potentiële klanten ook echt voor jou kiezen, is niet voor iedereen weg gelegd.

De mogelijkheden van een bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm kan voor verschillende doelen worden gemaakt. Waar het vroeger gebruikelijk was om wat sfeerbeelden en een voice-over op de website te zetten, vinden mensen het nu steeds belangrijker om het verhaal achter het bedrijf te zien. Waarom moeten ze voor voor jou kiezen? Natuurlijk wordt je bedrijf zo goed mogelijk in beeld gebracht, maar we kijken wel of we er iets persoonlijks in kunnen krijgen. Uiteraard kan dit nog steeds doormiddel van mooie sfeerbeelden, interviews met de directie of met een kijkje op de werkvloer. Om de bedrijfsvideo compleet te maken kunnen we het bedrijf en de omgeving in beeld brengen met onze drone. Uw wens is onze film!

Uitleg Animatie laten maken

Stel je verkoopt een product of dienst maar je vind het lastig om kort en bondig uit te leggen wat het inhoud? Dan is een Uitleg Animatie zeer geschikt om in 30, 60 of 90 seconden uit te leggen wat het product is.

Doormiddel van duidelijke animaties en optioneel een voice-over of ondertiteling brengen we helder en stap voor stap in beeld wat de klant mag verwachten. We maken de Uitleg Animatie geschikt om te delen via Social Media en op deze manier deel je snel en eenvoudig de juiste informatie met jouw doelgroep.

Gratis brainstormsessie

Wij maken een bedrijfsfilm of Uitleg Animatie op maat en stemmen deze helemaal af aan jouw wensen. Wat die wensen zijn laten wij ons graag vertellen tijdens een gratis brainstormsessie. Geheel vrijblijvend brainstormen we graag over de mogelijkheden. Direct een afspraak maken? Neem nu contact met ons op.