Events

Maak van standaard borrels een trendy, creatief en hip evenement!

 

Onze Event Managers hebben jarenlang ervaring met het organiseren van unieke evenementen. Events om uw eigen medewerkers of vaste relaties eens goed in het zonnetje te zetten. Niet alleen voor een goed verzorgde netwerkborrel, maar ook een exclusieve haringparty of sfeervolle dinershow is bij ons in goede handen. We zijn geen standaard evenementenbureau, wij gaan net dat stapje verder.

Onze medewerkers worden happy van het voorbereiden en organiseren van kleine, maar ook grote evenementen. Of het nu gaat om een gezellige wijnproeverij, een exclusief concert van een A artiest of om alleen maar het horecagedeelte uit handen te nemen op een borrel die je zelf organiseert. Wij nemen alle zorgen uit handen, zodat je zelf ook kan genieten van een mooie dag of avond.

 

Ons evenementenbureau is jouw visitekaartje

Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om een goede indruk te maken op jouw gasten. Daarom verzorgen wij ieder evenement alsof het ons eigen feestje is en dat merk je. Wij organiseren, maken een draaiboek, huren in, kleden aan en coördineren de dag van begin tot eind. Wij nemen de hele productie in eigen hand. Wij creëren de juiste sfeer op ieder gewenste unieke locatie. Zelfs een voetbalstadion of concertzaal is voor ons geen uitzondering meer. Van eenvoudig tot zeer complex regelen wij dat jouw evenement er één is waarvan uw relaties achteraf zeggen: “Daar waren wij bij!” Onze organisatie wordt uiteindelijk jouw visitekaartje.

 

Al 20 jaar ervaring met exclusieve events

Doordat onze event managers in verschillende branches een achtergrond hebben, weten wij exact hoe jouw relaties met onvergetelijke indruk het feestje verlaten. Of het hierbij gaat om een kleine presentatie, een overweldigende aankleding of een optreden van wereldformaat. Geen wens of idee is onmogelijk, wij worden blij van uitdagingen: Dat is de grote kracht van Creative Circle!

Vraag vandaag nog een vrijblijvend gesprek aan om samen creatief te brainstormen en een eerste stap te zetten naar een geweldig evenement.