Radioreclame

Radioreclame als middel om klanten persoonlijk aan te spreken

Het is enorm leuk als je jouw bedrijfsnaam terughoort in een radioreclame. Dagelijks luisteren meer dan 4 miljoen mensen naar de radio waardoor radioreclame nog steeds een goede manier is om jouw doelgroep aan te spreken.

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van radioreclame. Of jouw radiocommercial nu alleen bestaat uit een voice-over of compleet geleverd moet worden met bijpassende achtergrondtune, bij ons ben je aan het juiste adres voor de perfecte radiospot. In onze eigen studio laten reclamemakers al jaren hun jingles maken voor bijvoorbradiocommercialeeld radiostations als Omroep West, 3FM, Omroep Brabant, Radio 538, Decibel, BNR en vele lokale radiostations. Maar ook voice-overs voor een reportage of film behoren tot de mogelijkheden.

 

Radioreclame betaalbaar

Wat veel bedrijven niet weten, is dat radioreclame minder kost dan gedacht. De kosten van radioreclame zijn echter vele malen lager dan bijvoorbeeld TV-reclame en zelfs vergelijkbaar met die van een advertentie in de krant. Wij hebben alle mogelijkheden in eigen beheer om jouw spot snel en professioneel in elkaar te zetten, zodat jouw reclame in no time op de radio te horen is.

 

De juiste stem voor jouw radioreclame

Onze database bevat vele tientallen stemacteurs die jouw spot kunnen voorzien van de juiste stem(men). In samenwerking met jou zoeken wij de juiste stem voor jouw reclamespot en produceren deze, zodat de spot perfect op jouw bedrijf aansluit. Desgewenst zorgen wij ook voor het contact met de zender(s) naar keuze, zodat wij al jouw zorgen uit handen nemen. Jij vertelt ons het idee en wij gaan aan de slag met het script en de productie.

 

Gratis advies over radioreclame

Twijfel je nog of radioreclame wel iets voor jou is? Neem vrijblijvend met ons op en brainstorm met onze adviseurs of reclame op de radio ook iets is voor jouw bedrijf of organisatie. Laat je overtuigen door onze expertise en de lage prijzen, zodat ook jij binnenkort kan zeggen: “Dat is mijn reclame op de radio!”

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem direct contact op voor een afspraak of meer informatie en wellicht is jouw radiospot binnen enkele weken al te horen.