Website

Website of Webshop laten bouwen

Ondanks het feit dat veel bedrijven het belang van een goede website niet altijd inzien moeten we niet vergeten dat een website in veel gevallen het eerste contactmoment met jouw bedrijf is. Mensen zoeken dagelijks naar producten en diensten en als je online marketing op orde is komen ze bij jouw website uit. Dit is het moment om ze vast te houden en te zorgen dat ze een offerte aanvragen of over gaan tot een aankoop. Helaas heeft 72% van de bedrijven geen goede en converterende website wat resulteert in een zeer hoge bounce percentage. (mensen die de website binnen enkele seconden al verlaten). Vaak heeft dit te maken met een verouderde CMS, de layout wat een groot publiek niet aanspreekt of het feit dat de website nog niet goed responsive is (geschikt voor mobiel en tablet).

Onze webdevelopers hebben jarenlange ervaring met het bouwen van professionele WordPress websites en webshops op maat.  Wij kunnen een website bouwen die niet alleen goed vindbaar is in Google maar ook gebruiksvriendelijk en betrouwbaar overkomt.

Website

Gebruiksvriendelijke WordPress website

Iedere WordPress website die wordt gebouwd door ons is niet alleen gebruiksvriendelijk voor de klant, maar ook voor jouw als beheerder. Ook indien jouw medewerkers geen verstand hebben van internet of het beheer van de website, bieden wij de mogelijkheid om een korte cursus te geven bij jouw bedrijf. Hierbij leggen we in korte stappen uit hoe je een tekst, foto of product kan toevoegen. Indien je echter geen tijd hebt om de site zelf up-to-date te houden, kun je jouw WordPress website maandelijks door ons laten onderhouden. Wij zorgen er dan voor dat alle updates worden uitgevoerd en dat de WordPress website veilig functioneert.

Wij nemen alle zorgen uit handen

Een website laten maken bij ons neemt direct alle zorgen uit handen. Jouw website  is namelijk het visitekaartje van je bedrijf en dit willen we zo goed mogelijk presenteren. Het begint met een briefing waarbij we graag meer informatie krijgen over jouw branche en het doel van de website. Aan de hand daarvan maken we een voorstel waarbij we een aantal mogelijkheden presenteren om te kijken wat jouw aanspreekt. Indien we de juiste stijl hebben bepaald gaan wij aan de slag en helpen we je stapsgewijs met de ontwikkeling van jouw website.

Een website is het digitale visitekaartje van uw onderneming

Bekijk direct wat we voor jouw website kunnen betekenen

Vraag een gratis en vrijblijvend gesprek aan onze specialist en brainstorm samen over jouw wensen voor een nieuwe website. Neem vandaag nog contact met ons op.