Fulfilment

Jouw pakketten zijn bij ons in vertrouwde handenbox

Je bent gespecialiseerd in e-commerce, maar wilt af van de afhandeling van orders. Wij zijn gespecialiseerd in fulfilment en kunnen het complete bestelproces en verzending van jouw online webshop uit handen nemen. We zorgen dat de bestelling ook daadwerkelijk bij de eindgebruiker wordt afgeleverd. Jouw klant zal er echter niets van merken dat de afhandeling is uitbesteedt. Of dit nu B2B of B2C is, of wellicht B2E.

 

Wij nemen het hele proces uit handen

Bij e-fulfilment kan je denken aan het gehele bestelproces. De ontvangst / opslag van goederen, voorraadbeheer, het verzamelen van goederen per bestelling, inpakken van de bestelling, frankeren en verzenden, maar ook de retourverwerking van teruggestuurde producten. Natuurlijk zorgen wij voor een elektronische terugkoppeling aan jouw webshop en een rapportage van verwerkte bestellingen en voorraad. Het gehele proces wordt uit handen genomen zodat jij kan doen waar je goed in bent, ondernemen.

 

Fulfilment voor een tevreden klant

Natuurlijk is het noodzakelijk om producten op een centrale plek op te slaan, zodat wij na de bestelling alle producten op de juiste manier kunnen inpakken en verwerken. Nadat de bestelling is overgedragen aan de vervoerder stopt onze service echter nog niet. Pas als de klant tevreden is, zijn wij dit ook.

 

Het visitekaartje van jouw webshop

Als wij voor je aan de slag mogen hoef je dus alleen maar zorg te dragen voor de verkoop van je producten. De inkoop, promotie en de webshop zelf. De rest nemen wij uit handen. Jouw expertise aangaande marketing aangevuld met onze expertise van e-fulfilment is een perfecte combinatie voor een succesvolle webshop.

Interesse in de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op.