Logo & Huisstijl

Mogen wij jouw huisstijl of logo ontwerpen?


Vrijwel ieder bedrijf heeft een eigen logo. Niet vreemd, want een eigen logo zorgt voor een goede herkenbaarheid bij de klant. Maar wat velen vergeten, is om een eigen huisstijl aan te meten. Een logo is bijzonder sterk als men het logo kent en herkent, maar vaak ziet de klant wel de
 uiting, maar niet jouw logo. 

Jouw wensen vertalen we naar een creatief ontwerp

Een huisstijl ontwerp is minstens zo belangrijk als een logo ontwerp. Onze vormgevers hebben ruime ervaring op het gebied van logo’s en huisstijlen. Wij starten met het ontwerp van het logo. Dit doen we naar aanleiding van jouw wensen en de branche waarin je werkt. We kijken ook naar doelgroep en aan de hand daarvan besluiten we of het een zakelijk en strak logo moet worden, of juist een speels en toegankelijk logo.

Ons werkwijze is als volgt:

✓ We bespreken de wensen
✓ We sturen 3 unieke schetsen toe
✓ De klant kiest een logo of vraagt om nieuwe schetsen
✓ Als de klant gekozen heeft gaan we het logo finetunen
✓ We leveren het logo in het gewenste formaat

Al onze logo’s zijn geschikt voor gebruik op Social Media kanalen.

Indien het logo naar wens is kan je er voor kiezen om ook de huisstijl door ons te laten verzorgen. We maken dan naar aanleiding van het logo het ontwerp voor een visitekaartje en briefpapier.

Ieder grafisch ontwerp is mogelijk bij ons en desgewenst drukken wij het natuurlijk ook voor u! Dat is de kracht van Creative Circle.

Laat je stijl vastleggen in een style guide

Je wilt natuurlijk dat je bedrijf altijd op een professionele manier in beeld komt.  Een style guide is de manier om jouw bedrijf vorm te geven. In de guide leggen we bijvoorbeeld vast welke kleuren er gebruikt mogen worden, het lettertype leggen we vast en ook de manier waarop we willen dat jouw identiteit zichtbaar wordt gemaakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de styling van je website of banners, advertenties op LinkedIn, Facebook, Twitter en Instagram. De style guide is dus een goed handboek om er bij te pakken als je iets nieuws ontwerpt.

Jij houdt de controle over jouw ontwerp

We zijn een vaste en vertrouwde plek voor al je drukwerk, van ontwerp tot oplevering. Het voordeel hiervan is dat er geen onduidelijkheden kunnen ontstaan tussen de ontwerper en de drukker. Doordat je bij ons vanaf het begin af aan betrokken wordt in het ontwerp, houdt je altijd de controle over het ontwerp. Of het hier slechts gaat om een logo of je complete huisstijl; Wij van zijn er voor jouw en staan voor een professioneel ontwerp.

Interesse in een vrijblijvend gesprek? Neem vandaag nog contact met ons op.