Over

Creative Circle

“You can only make a first impression once”

Wij zijn een innovatief reclame en online marketing bureau waar je terecht kunt voor o.a. Google Ads beheer, SEO Zoekmachine optimalisatie, webdesign, drukwerk, ontwerp van uw huisstijl, radioreclame en bedrijfs / animatievideo’s.  Onze relaties bestaan uit starters,  ZPP’ers en MKB organisaties maar uiteraard staan wij klaar voor ieder bedrijf of consument die op zoek is naar één van onze diensten. 

 

Wij merken dat er vanuit het bedrijfsleven steeds meer behoefte is aan persoonlijk contact en advies op maat. Hiervoor ben je bij ons op de juiste plek daar wij meerdere diensten vanuit huis aanbieden. Je kunt hierdoor alles centraal regelen zonder afhankelijk te zijn van meerdere organisaties. Onze specialisten staan je graag te woord voor een gedegen online marketing advies. Zo is er voor ieder vakgebied het juiste antwoord op jouw vraag.  Of je nu een WordPress Website wilt laten bouwen, je visitekaartje wilt laten ontwerpen of hoger wilt ranken in Google? Onze medewerkers staan voor je klaar.

 

Waarom Creative Circle?

Een kenmerk van ons is dat wij geen torenhoge tarieven vragen en 100% tevredenheidsgarantie bieden. Wij stoppen niet eerder voordat jij tevreden bent.

 

Wij vinden het belangrijk dat onze klant zich kan focussen op zijn of haar core business en niet wordt belast met zaken die je beter kunt uitbesteden. Wij nemen veel werk uit handen doordat je één aanspreekpunt hebt voor verschillende doeleinden.

 

Wij zijn een modern bedrijf en communiceren op verschillende wijze. Je kunt bijvoorbeeld een gratis brainstorm afspraak maken (30 minuten), langskomen op kantoor of contact onderhouden via mail, skype of telefoon. Indien gewenst kan er ook een chatafspraak worden gepland. Door deze flexibele communicatie ben je vrij om te communiceren op de manier hoe jij dit graag wilt.

 

Naast onze online marketing diensten zijn wij gespecialiseerd in Fulfilment. We hebben gemerkt dat er de afgelopen jaren veel webshops zijn bijgekomen met jonge ondernemers. Deze shops verkopen bijvoorbeeld kleding, boeken, sieraden of sportartikelen.

 

Veel van deze online webshops worden gerund door zelfstandig ondernemers zonder personeel en werken vanuit huis. In het begin is dit leuk en uitdagend, maar zodra de shop veel bezoekers en orders krijgt is het lastig om dit vanuit huis te blijven doen. Wij hebben voor deze doelgroep een verzendservice ontwikkeld. Hiermee nemen wij de volledige verzending van jouw webshop uit handen. Uiteraard verzenden wij altijd vanuit jouw naam waardoor de webshop klant vertrouwd kan kopen.

 

Wij staan garant voor snelle service tegen concurrerende tarieven.  Ben je nieuwsgierig geworden naar onze mogelijkheden en wat we voor jouw kunnen betekenen?

 

Neem direct  contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of offerte aanvraag en laat jou online zichtbaarheid vandaag nog groeien..