Diensten

Website & Webshop

Een website is het digitale visitekaartje van je onderneming. Voor een goede indruk is het van belang om een professionele website te hebben met duidelijke informatie voor jouw doelgroep. De webdevelopers van Creative Circle zijn met 13 jaar ervaring een specialist op het gebied van WordPress en Woocommerce. Je kunt voor een zeer scherp tarief een professionele website of webshop laten maken. Wij leveren websites op maat en volledig naar wens van de klant met 100% tevredenheidsgarantie.

SEO

SEO & Google Ads

Het meest belangrijke aan een succesvolle webshop of website is vindbaarheid in zoekmachines. Onze specialisten hebben ruime ervaring op het gebied van organische vindbaarheid (SEO) en efficiënt online adverteren (SEA / Google Ads). Maar liefst 60% van de top 200 grootste webshops van Nederland besteedt SEO en online adverteren uit aan partners.

SEO
vormgever

HUISSTIJL EN LOGO ONTWERPEN

Jouw (potentiële) klanten herkennen je bedrijf aan een professioneel logo / beeldmerk. Bij ons kan je terecht voor het ontwerp van je logo, huisstijl en style guide. Indien gewenst kunnen we je huisstijl ook doorvoeren in Social Media uitingen zodat je bedrijf overal dezelfde identiteit heeft.

BEDRIJFSVIDEO OF UITLEG ANIMATIE

Een bedrijfsvideo is tegenwoordig een zeer belangrijk middel om jouw doelgroep te bereiken. Men wil graag het verhaal achter een organisatie zien en met de juiste insteek creëer je een band met de doelgroep waardoor ze graag jouw product of dienst afnemen.  Naast een bedrijfsvideo is de  geanimeerde Uitleg Video in opkomst waarbij we het gebruik van jouw dienst of product stap voor stap met passende animaties, voice-over en ondertiteling uitleggen.

radiocommercial

RADIORECLAME

Radioreclame is een effectief medium om meer bekendheid te geven aan jouw onderneming. Wij ontwikkelen radiospots die volledig aansluiten bij jou merk. Of het nu gaat om een landelijke of regionale campagne, de mogelijkheden zijn eindeloos en voor ieder budget bespreekbaar. Met de juiste stem spreken jouw boodschap kraakhelder uit.

online drukker

DRUKWERK

Wij leveren hoge kwaliteit drukwerk tegen zeer scherpe tarieven. Je kunt o.a. terecht voor het drukken van brochures, flyers, briefpapier, posters, visitekaartjes en stickers. Natuurlijk ontwerpen we ook in eigen huis zodat je het gehele project uit handen kunt geven.

online drukker
luxe event

EVENEMENTEN ORGANISATIE

Wil je jouw relaties of medewerkers eens goed in het zonnetje zetten? Onze event managers organiseren (exclusieve) events die een onvergetelijke indruk achter laten. Of het nu gaat om een netwerkborrel of haringparty, wij nemen al jouw zorgen uit handen.

e-fulfillment

FULFILMENT

Je bent gespecialiseerd in e-commerce en hebt een goed lopende webshop maar wilt de afhandeling van je orders graag uitbesteden? Wij zijn gespecialiseerd in fulfilment en weten wat nodig is voor een gestroomlijnd proces. Onze mensen kunnen het bestelproces en verzending van jouw online webshop volledig uit handen nemen. Wij zorgen dat de bestelling ook daadwerkelijk bij de eindgebruiker wordt afgeleverd.

e-fulfillment
cryptocurrency

CRYPTOCURRENCY

Cryptocurrency is de toekomst van betalen, met name de Blockchain technologie daarachter. Wil je meer weten over Cryptocurrency zoals Bitcoin en inzien wat het voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op, wij zijn crypto experts die al sinds 2013 deelnemen in de wereld van Cryptocurrency. Crypto-gids.nl is o.a. een initiatief van Creative Circle.