Betaalbare website laten bouwen

betaalbare website

Betaalbare website laten bouwen

Veel ondernemers hebben het gevoel dat een mooie en professionele website heel duur moet zijn. Steeds vaker hoor ik de meest duizelingwekkende bedragen voorbij komen voor websites met relatief simpele functionaliteiten. De argumentatie hiervoor is dan vaak een ‘eigen CMS’. In de praktijk zijn dergelijke content management systemen vaak relatief beperkt in mogelijkheden. Uiteraard zijn er uitzonderingen, maar in de regel kom ik vaak beperkte systemen tegen. Voor een internetbureau is het bouwen en onderhouden van een eigen CMS erg duur en daarom zijn de prijzen van een website dan vaak veel hoger. Daarbij is het onderhoud aan het eigen CMS ook vaak minimaal.

Creative Circle maakt websites en webshops op WordPress (en WooCommerce in geval van webshop). Niet enkel een simpel template, maar helemaal aangepast op uw wensen. Het grote voordeel voor u als ondernemer is dat wij dit voor schappelijke prijzen doen en dat u altijd beschikt over de laatste technieken. Wij zorgen voor een betaalbare website die er gelikt uitziet en goed functioneert. Wij bieden servicecontracten aan om te zorgen dat uw website altijd up to date blijft.

Naast websites hebben wij ook een mogelijkheid voor videomarketing waarmee we u als ondernemer mee op de kaart zetten. Video is één van de laatste en meest populaire marketingtechnieken om onder de aandacht te komen.