Hoger in google met uw website?

Hoger in google met uw website?

U herkent het vast wel, u denkt alles voor elkaar te hebben. U heeft uw bedrijfsnaam bedacht, een mooi logo ontworpen en de website online gezet. Wat u betreft mogen de klanten komen maar het blijft helaas stiller dan verwacht.

Wat veel mensen niet weten is dat het bouwen van een mooie website helaas niet voldoende is om klanten richting uw website te krijgen. Vaak heeft u te maken met concurrenten die wellicht al langer bestaan en dit houd in dat u met 1-0 achterstand de strijd aan moet gaan.


WAAROM HEB IK ZO WEINIG BEZOEKERS?
Grote bedrijven als Zalando, KPN of Gamma hebben het geluk dat ze naamsbekendheid hebben en hierdoor worden dit soort bedrijven altijd gevonden op google. Waarom? Mensen zoeken meestal op de naam van het bedrijf en hiermee staan ze direct bovenaan.

Als u bijvoorbeeld een webwinkel heeft in sieraden waarvan de naam geen landelijke bekendheid heeft moet uw site het dus opnemen tegen grote bedrijfsnamen. Niemand kent uw naam tenslotte en zal hierdoor niet direct op uw site terecht komen. Daarom is het belangrijk om goed na te denken waar u op gevonden wilt worden met uw website en hier moet u bij het bouwen van de website al rekening me houden.

KAN IK MET MIJN WEBSITE IN DE TOP 10 VAN GOOGLE KOMEN?
Of u met uw website op plaats 1 kan komen in Google is lastig te voorspellen en heeft alles te maken met de branche waar de website op gericht is. Echter zijn er altijd manieren om uw site ondanks de concurrentie in de top 10 van Google te krijgen. Hiervoor biedt een zoekwoorden onderzoek uitkomst, je kan hierbij nauwkeurig meten op welke woorden de concurrent zijn klanten op de website binnenkrijgt en waar de concurrent nog gaten heeft overgelaten die voor jou als ondernemer interessant zijn.

SCHAKEL EEN SEO EXPERT IN
Om de concurrentie een stap voor te zijn kan een SEO expert uitkomst bieden. De werkwijze van Google veranderd met grote regelmaat en hierdoor is het verstandig om een SEO expert in te schakelen die bekend is met de laatste veranderingen op het gebied van Google en zoekoptimalisatie. Creative Circle heeft de kennis in huis om uw bedrijf een boost te geven zodat uw site beter gevonden zal worden.  Neem direct contact op.