Professionele bedrijfsvideo laten maken

bedrijfsvideo

Professionele bedrijfsvideo laten maken

Wist u dat Creative Circle professionele bedrijfsvideo’s maakt?

Het voordeel van een bedrijfsvideo of productvideo is dat klanten een beter beeld krijgen van de producten of diensten die u aanbiedt. Het is onmogelijk om met tekst of foto’s een zelfde impressie weer te geven als met video. Creative Circle heeft al voor verschillende bedrijven en individuen een professionele bedrijfsvideo, product of persoonlijke video gemaakt. De reacties op een professionele video zijn enorm positief, omdat dit zo duidelijk een sfeer weergeeft van uw bedrijf of product. Als bedrijf weet u precies wat voor dienst of product u aanbiedt, maar de klant heeft hier vaak een hele andere perceptie over en door het professioneel in beeld te brengen krijgt de klant een goed beeld van uw onderneming, sfeer, dienst of product. Met video heeft u de kans om een onuitwisbare eerste indruk te geven en klanten enthousiast te maken over uw bedrijf, dienst of product! Video is de meest vernieuwende marketingtool van dit moment.

Drone & apparatuur

Wij gebruiken een DJI Phantom 4 om ultra HD beelden van uw onderneming, dienst of product te maken. Deze unieke beelden kunnen vanuit de lucht en tal van andere invalshoeken gemaakt worden waardoor u een beleving creëert die uniek is. Daarnaast maken wij gebruik van professionele camera apparatuur waarmee wij de beste beelden schieten. U krijgt een garantie van hoogwaardige kwaliteit beeld en geluid. Op deze manier krijgen klanten een compleet andere beleving als ze op uw website of social media kijken.

Evenement of bruiloftsvideo

Wanneer u maanden lang heeft gewerkt om een interessant evenement op te zetten is het natuurlijk fantastisch om dit vast te laten leggen met een Drone en videocamera’s. Of het nu een festival, bedrijfsborrel, bruiloft of andere speciale dag is een video is de beste herinnering/showcase. Wij zijn in staat ieder evenement professioneel vast te leggen en een perfecte sfeer impressie weer te geven van uw event.

Actie bedrijfsvideo

De komende maanden hebben wij een actie waarbij u al vanaf €850,- een professionele video met een Drone kan laten maken. Wij leveren dan een video op van 2 minuten en een langere versie van tot 6 minuten. Deze wordt bewerkt door een Video Production Specialist met de beste tools. In ons portfolio kunt u een kleine greep zien van de video’s die wij gemaakt hebben voor andere klanten.

Neem direct contact op en laat een professionele bedrijfsvideo maken zodat uw bedrijf ook in deze tijd van enorme concurrentie blijft opvallen.