5 voordelen van een servicecontract

Servicecontract

5 voordelen van een servicecontract

Als u een website heeft dan weet u dat het relatief veel tijd kost om deze te onderhouden. Helemaal als u ook continuïteit wilt behouden in bezoekersaantallen en voldoende doelconversie wilt blijven behalen. Wat wij klanten hiervoor aanbieden is een servicecontract en dat houdt in zoals wij dat zeggen: Wij nemen al uw webzorgen uit handen zodat u kunt blijven ondernemen”. Deze zin geeft mooi weer wat een servicecontract inhoudt, namelijk een website die up to date blijft en blijft functioneren zonder dat uw overvolle agenda daaronder hoeft te lijden.

Servicecontract

Bijna alle klanten bij ons een website hebben afgenomen zijn ook een servicecontract aangegaan om de website optimaal te laten functioneren en het hoogste rendement er uit te blijven halen. Uiteraard is het ook mogelijk om een servicecontract bij ons af te sluiten als u al een (WordPress) website heeft.

1. Onderhoud
De basis van het servicecontract is onderhoud. WordPress heeft regelmatig nieuwe updates en deze kunnen voor conflicten zorgen in uw thema. Wij voorkomen dit door websites eerst lokaal te updaten en te kijken of deze vlekkeloos blijft werken voordat we de live versie van de website aanpassen. Daarnaast updaten we ook regelmatig alle plugins en het template en verzorgen wij de beveiliging van uw website.

2. Service/support
U krijgt van ons 24/7 support als u problemen heeft met uw website. Stelt u zich voor dat u per ongeluk iets verwijderd of veranderd of welk probleem u ook tegenaan loopt met een simpel telefoontje of e-mailtje naar ons zorgen wij dat het snel opgelost wordt.

3. Meten is weten
Wij monitoren uw website en geven advies over het optimaliseren van uw content om uw conversie hoog te houden (conversie optimalisatie). Uiteraard krijgt u ook inzicht in de statistieken van uw website op uw dashboard van uw website.

4. Content aanleveren

Met het juiste servicecontract hoeft u alleen maar content aan te leveren. Als u in het zicht van potentiële klanten (en Google) wilt blijven is het belangrijk om te blijven vernieuwen op het gebied van content. Het is niet altijd nodig om deze content zelf te genereren. Als u een interessant artikel tegenkomt dat aansluit bij uw doelgroep kan dit ook relevant zijn. U mailt dit artikel dan naar ons en wij zorgen dat het op uw blog (en social media) komt en dan trekt u weer extra bezoekers. Uiteraard is het ook aan te raden zelf artikelen te maken en hierin kunnen wij u ook van tips voorzien.

5. Engagement verbeteren

Engagement oftewel verbinding met uw website vanuit de doelgroep is ontzettend belangrijk. Zowel voor het creëren van conversie als voor het stijgen in Google. In het laatste rapport van MOZ dat onlangs is uitgebracht staat dit nog steeds in de top 5 van belangrijkste ranking factoren. Blogs en social media spelen hier een ontzettende grote rol in. Wanneer u interessante content genereert komen er nieuwe bezoekers op uw website. Wij adviseren hierin hoe u dit beter kunt doen voor uw website.

Wij adviseren en ondersteunen u op deze en nog meer punten wanneer u een uitgebreid servicecontract bij ons heeft. Wanneer u op zoek bent naar een voordelig servicecontract bij een professionele partner kunt u contact opnemen.