Social media marketing

Social media

Social media marketing

Social media is de laatste jaren naast vrijetijdsbesteding een belangrijke marketingtool geworden. Vrijwel ieder bedrijf zet groot in op social media kanalen als Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube, Pinterest en Instagram. De top webshops van Nederland hebben ook vaak de grootste social media kanalen. Denk bijvoorbeeld aan een H&M of een Zalando. Verkoop middels social media krijgt ook een steeds grotere rol met bijvoorbeeld een Facebook shop.

Social media adverteren

Het is niet voor niks dat grote merken vaak enorm veel volgers hebben op social media. Wat zij namelijk doen is betaald adverteren via social media kanalen. Dat lijkt heel eenvoudig, maar om het goed in te stellen is lastiger. Het is soortgelijk als adverteren middels Google adwords. Iedereen kan een poging wagen, maar om het efficiënt en consistent inrichten is een heel stuk lastiger. Natuurlijk zijn er methodes (trucjes) om heel gericht te adverteren naar de doelgroep die geïnteresseerd is in uw product. Wij vertellen u hier graag meer over in een brainstormsessie. Een brainstormsessie is gratis en heel verhelderend voor uw online en offline marketing.

Social media engagement

Het is belangrijk om wekelijks een blog te schrijven over uw bedrijf of producten en deze te delen op social media. Telkens blogs maken is erg tijdrovend zeker als ze ook aan alle SEO eisen dienen te voldoen. Creative Circle kan dit proces voor u uit handen nemen door bijvoorbeeld 2 blogs per maand voor u te maken. Wij doen dit volgens alle professionele regels op het gebied van SEO en natuurlijk met het oog op verhogen van conversie. Op deze manier hoeft u nog maar 2 blogs per maand zelf te schrijven. Tevens krijgt u blogs die goed scoren bij de doelgroep en in Google. Wij kunnen u op het gebied van verhogen van engagement en conversie veel vertellen. Neem contact op en kom eens gezellig brainstormen!