WordPress Website

WordPress

WordPress Website

WordPress is het meest gebruikte en professionele CMS systeem van deze tijd. WordPress heeft oneindig veel opties in de vorm van plugins die u voor uw bedrijf kunt inzetten. Creative Circle gebruikt WordPress als CMS systeem om uw website in op te bouwen. Door de jarenlange kennis die wij hebben kunnen wij alles bouwen wat u wilt binnen WordPress. Van klein portfolio tot webshop met 400 producten.

Voordelen WordPress website

  • Gebruiksvriendelijk voor kleine wijzigingen
  • Professionele uitstraling met premium templates
  • Oneindig veel opties door plugins
  • Relatief makkelijk te onderhouden (kan middels servicecontract bij ons)
  • SEO ondersteunende basis met XML sitemap
  • 26% van alle websites ter wereld zijn gebouwd in WordPress

WordPress

Als het over WordPress gaat wordt ook vaak de term content management systeem (CMS) gebruikt. Dit betekent niet meer dan softwaretoepassing (in dit geval webapplicatie) die ervoor zorgt dat je eenvoudig en zonder veel technische kennis content (gegevens) op internet kunt plaatsen. WordPress is dus gewoon een content management systeem.

Het voordeel van het gebruik maken van WordPress is dat het op dit moment het meest ontwikkelde CMS is. Daarnaast is het erg vriendelijk in gebruik en zijn de opties oneindig. Zo kun je verschillende plugins installeren die bijvoorbeeld een plugin voor statistiek van bezoekers. Verder heb je plugins voor contactformulieren, offertes, reserveringssystemen en anti-spam. De WordPress interface is volledige mobile responsive (past zich aan op elk formaat scherm) en kan overal vandaan beheerd worden met zowel computer, tablet als smartphone.

Creative Circle is een expert op het gebied van WordPress en heeft een uitgebreid portfolio met websites en webshops gebouwd in WordPress. Als u ook geïnteresseerd bent in een professionele WordPress website of webshop neem dan contact op om een gratis half uur te brainstormen en te kijken of we iets voor elkaar kunnen betekenen! Het is bij ons ook mogelijk om een bestaande website te laten ombouwen naar WordPress (in dezelfde stijl zelfs) of een onderhoudscontract afsluiten voor een bestaande website.

Meer informatie over WordPress

https://nl.wikipedia.org/wiki/WordPress